Boki 13 piše knjigu

Jovanovski poznatiji kao Boki 13, saopštio je na svojoj Fejsbuk stranici da se latio pera, te da će uskoro objaviti autobiografiju i otkriti sve!

- U mojoj autobiografiji biće: mnogo seksa, mnogo ljubavi, isto toliko mržnje, ljudske pakosti, intrige, borbe za opstanak, usponi i padovi, dugovi, neprospavane noći, lažni prijatelji, pravi prijatelji, pogrešne ljubavi, prave ljubavi, shopping, kultura i šatro kultura Balkana… Biće to pravi bestseler i odličan scenario za Holivud! Sada vam to možda zvuči neverovatno, ali biće istinito! Koliko god me sada satanizovali, osuđivali, osporavali… moj lik i delo ostaviće jedan veliki trag na ovom Balkanu… Neko to razume i poštuje već sada (a ima ih u velikom broju), a neko će to razumeti kasnije… Al ja sam stara čekalica i postojaću sve dok ne ispunim svoju životnu misiju… Mi smo svi jednaki pred Bogom, jer je on taj koji je stvorio sve ljudske razlike i da je jedina ljudska podela na “dobre i loše”. Druga podela ne postoji i nikada neće postojati u mom mozgu! – napisao je Boki .

Za Skandal Jovanovski kaže da će u njegovoj knjizi pisati o svemu pod punim imenom i prezimenom.

- Otkriću mnoge javne ličnosti, punim imenom i prezimenom. Sve ću raskrinkati! Ne bojim se nikog i ničeg, a oni koji se boje očekujem već od danas da počnu da me zovu i da mi prete. Ljubim sve čitaoce Scandal.rs, i naravno, sve hejtere i očekujem ih u velikom broju u komentarima. Uživam dok čitam vaše komentare i smejem se na vaše gluposti! – odgovorio je Boki.

Pogledajte još