Šta muškarce pali, a da žene nisu svesne

Duboki dekolte, uzak seksi minić i visoke štikle nisu jedine stvari koje uzbuđuju muškarce. Naprotiv! O čemu je tačno reč, otkrili su stvarni muškarci u istraživanju za Ivillage.com.

"Kućni" izgled

Ako žena želi da zavede muškarca, ne mora nužno da bude odevena u seksi haljinu. Jedan od ispitanika u istraživanju je rekao: "Obožavam kad dođem kući, a devojka me dočeka u donjem delu seksi trenerke i običnoj, uskoj pamučnoj majici, s nehajno zavezanim repom. Ona misli da izgleda obično u tom izdanju, ali ja mislim da izgleda totalno seksi."

(old_image)

Kulinarske veštine

Veštine su seksi, ali ne samo one u spavaćoj sobi. Kako je otkrio jedan ispitanik, na ceni su i one u kuhinji: "Moja supruga ne zna da kuva i ja sam se pomirio s time. No ona još uvek pokušava i totalno mi je privlačno kad se sva zarumeni dok nespretno pokušava nešto da kuva, i to baš za mene. Ne znam zašto, ali to me strašno pali."

Sreća bez suzdržavanja

Muškarcima je seksi kad žena zna iskreno da se veseli i smeje, otkriva istraživanje. A jedan je muškarac ovako to opisao: "Moja devojka pomalo čudno izražava sreću. Kad je nešto razveseli, ona počne da pravi grimase, pljeska rukama kao luda i istovremeno skače s jedne na drugu nogu. Svima je to čudno, ali nema prizora koji je seksipilniji od toga."

Ženstvenost na delu

Muškarci i dalje vole ženstvenost, otkriva istraživanje, a vide je, kako kaže jedan ispitanik, u svakom trenutku: "Meni je totalno seksi prizor kad se moja devojka sprema za posao ili izlazak. Ona ne primećuje da je gledam, ali ja posmatram kako se odeva, kako se šminka, kako se češlja… Za mene je to pravi seksi prizor pa je vrlo često zaustavim pre nego što izađe iz stana."

(old_image)

"Skriveni" talenti

Talenti su još jedna stvar koja je muškarcima privlačna na ženama. Najbolje to pokazuje opis jednog ispitanika: "Moja devojka ide na kurs trbušnog plesa. Iako je ja nagovaram da mi svaki dan to otpleše kod kuće, ona to čini samo ponekad. A pleše tako da ja totalno poludim i za mene nema seksipilnijeg prizora na svetu. Nitko ne pleše kao ona."

Pogledajte još