Zadovoljstvo je igrati protiv Monpeljea

BEOGRAD, 24. februara 2012. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je u petak pred meč protiv francuskog Monpeljea u Ligi šampiona da je veliko zadovoljstvo igrati protiv te ekipe, jer nju čine većinom vrhunski igrači.

"Srećan sam jer ćemo igrati protiv Monpeljea čiji tim većinom čine vrhunski igrači, kao što je (Nikola) Karabatić koji je jedan od najboljih igrača svih vremena. To je pravo zadovoljstvo za sve nas", rekao je Brković novinarima u Beogradu.

Partizan u 10. kolu Grupe D u nedelju u 19.00 u hali Pionir dočekuje Monpelje, a crno-beli u prvih devet kola nisu osvojili nijedan bod.

"Ova Liga šampiona nam je puno donela. Žao mi je što smo bez bodova, ali je bilo zadovoljstvo igrati i nadam se da ćemo ponovo sledeće sezone. Svi igrači su imali udeo u takmičenju, dobili neku priliku i to je veliko zadovoljstvo i uspeh", kazao je on.

Partizan su nedavno napustila dvojica standardnih prvotimaca, Strahinje Milića i Ivana Dimitrijevića, a Brković je kazao da, i pored toga, ciljevi crno-belih u ovoj sezoni ostaju isti.

Pogledajte još