Dostojno ćemo predstaviti Srbiju

BEOGRAD, 27. februara 2012. (Beta) - Predsednik Rvačkog saveza (RSS) Srbije Željko Trajković rekao je u ponedeljak na predstavljanju reprezentacije u slobodnom stilu za Evropsko prvenstvo u Beogradu, da se nada da će oni po uspesima uskoro dostići svoje kolege iz grčko-rimskog stila.

"Pripreme za prvenstvo Evrope su u završnoj fazi. Verujem da ćemo dostojno da reprezentujemo našu zemlju. Rvanje u grčko-rimskom stilu ima istoriju, rezultate i traje čitav vek, a u slobodnom stilu je ono u povoju poslednjih godina", kazao je Trajković.

Za reprezentacije Srbije u rvanju slobodnim stilom na Evropskom prvenstvo će u muškoj konkurenciji nastupati Dragutin Dukić, Dragan Dešić, Predrag Budić i Valdemar Štajer dok će kod devojaka sastav činiti sestre Ana, Ira, Eva i Una Tuba i Andjela i Jovana Krčmarević.

Evropsko prvenstvo u rvanju slobodnim i grčko-rimskim stilom biće održano u beogradskoj Areni od 6. do 11. marta, a direktor šampionata Rajko Baltić je ocenio da pripreme za takmičenje protiču bez problema.

Pogledajte još