Ceca atrakcija u manastiru Rajinovac

Već je opšte poznato mesto da je Ceca tokom osam meseci kućnog pritvora postala vatrena vernica, pa Press tako izveštava da se Ceca u nedelju ispovedila kod svog duhovnog oca Stefana Šarića u manastiru Rajinovac pored Grocke.

Ceca nije bila sama na molitvi već u društvu generalnog direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića i koleginice Sanje Đorđević.

Pravoslavni praznik Bele poklade pevačica je, kako piše "Press" iskoristila da okaje grehe i ispovedi se kod svog duhovnog oca pred početak uskršnjeg posta.

Ova novina naglašava, da je Ceca u nedelju u manastir došla oko 14 časova u pratnji obezbeđenja i zadržala se do 21 sat. Prisustvovala je molitvi, koja je bila izuzetno posećena, razgovarala sa poznanicima i prijateljima koje je srela, ali se najduže zadržala u razgovoru sa monahom Stefanom Šarićem, koji joj je pružao podršku i posećivao je u njenoj vili dok je izdržavala osmomesečnu zatvorsku kaznu.

- Monah Stefan se veoma obradovao Cecinoj poseti i poklonio joj je puno pažnje i vremena. U manastiru je bilo kao u košnici. Svi su gledali Cecu, a neki su joj se i obraćali, pitajući je za zdravlje, decu i karijeru - otkriva izvor "Pressa" koji se zatekao na istom mestu.

Pogledajte još