Stefani Đermanota pre nego što je postala Lejdi Gaga

Gagina poznanica i nekadašnja koleginica iz kafića u kojem su radile, danas ugledni fotograf Malgoržata Megi Sanijevska, tvrdi da je Stefani bila "najdivnija devojka na svetu", bez napadne šminke, odeće i megalomanskih koncerata.

Blic" piše Dve devojke su se upoznale u leto 2005. godine, kada je tada 24-godišnja Poljakinja Sanijevska upoznala 19-godišnju Stefani u jednom kafiću u Vest Vilidžu, u Njujorku.

Megi Sanijevska je dve godine ranije došla u Ameriku iz rodne Varšave u želji da se ostvari kao fotograf, ali je iz praktičnih razloga odlučila da upiše kurs računovodstva. Fotografija je morala da sačeka bolje dane.

Ipak, kad god bi joj se ukazala prilika Megi je fotografisala pejzaže Njujorka, kao i svoje prijatelje i kolege, među kojima i Lejdi Gagu.

- Bile smo koleginice. Nismo baš svaki dan provodile zajedno, ali ona je bila najdivnija devojka na svetu. Toliko normalna, uravnotežena. Tada mi je dala CD sa svojim prvim singlom, a kada sam ga poslušala bila sam stvarno impresionirana. Ona je takođe i veoma lepa devojka. Zbog njenog izgleda i ličnosti mislila sam da bi bilo sjajno da je fotografišem - kazala je Sanijevska

Pogledajte još