Zabava u klubu Diva Lounge

Tematske večeri uvek izazivaju veliko interesovanje gostiju. U subotu, 25. februara je priređeno posebno veče pod nazivom "U susret Oskaru". Gosti su imali priliku da glasaju za svoje filmske i glumačke favorite koji su bili u trci za prestižnu nagradu Oskar. Najsrećniji su dobili prigodne nagrade koje je obezbedio Moet. Za više nego dobro raspoloženje bio je zadužen Sergej Trifunović i Nikola Demonja sa bendom.

(old_image)

Od poznatih ovoj glamuroznoj večeri su prisustvovali: Anabela Bukva, Biljana Obradović, Bane Trifunović sa devojkom Aidom, Miloš Nadaždin i Ljiljana Šoškić (manekenka).

(old_image)

Grand Casino Beograd, pored kluba Diva Lounge, gostima nudi još dva restorana i deo za igre na sreću. Restoran Ginger sa svojom selekcijom azijskih specijaliteta i jedinstvenim pogledom na Dunav je pravo rešenje za ljubitelje specijaliteta Dalekog istoka. Ukoliko ste se, ipak, zaželeli Mediterana, pozivamo vas u restoran Kameleon. Izbor zabavnih sadržaja je veliki, na vama je da odlučite koja je Vaša dobitna kombinacija zabave.

(old_image)
Pogledajte još