Nole jači i od Facebooka!

Pa ko ne bi želeo svoju fotografiju u zagrljaju prvog reketa sveta - Novaka Đokovića?! Zato i ne čudi da je Facebook aplikacija "Foto putovanje sa Noletom" (Photo Journey with Nole), koja je omogućavala da se "virtuelno zagrlimo" sa prvakom sveta u tenisu samo dva sata nakon postavljanja "pala" od prevelike navale njegovih fanova.

Noletov uvek aktivni tim je na njegovoj zvaničnoj Facebook strani koja broji skoro milion i osamsto hiljada fanova objavio njegovu želju da napravi najveći fan album na svetu.

- Hajde da napravimo najveći fan album na svetu! Voleo bih da imam sliku sa svakim od vas. Idemo! - napisao je Nole ili već neko u njegovo ime na ovoj strani.

Međutim, oko dva sata kasnije izašlo je saopštenje da su Noletovi fanovi sa svih strana sveta napravili preveliki "saobraćaj" za Facebook, te je najjača društvena mreža na svetu bila primorana da zaustavi aplikaciju. Kako piše, aplikacija "Foto putovanje sa Noletom" će biti ponovo aktivna za nekoliko sati ili dana, jer on ne odustaje od ideje da napravi najveći album sa svojim fanovima.

Inače, ova zabavna aplikacija omogućavala je da se svako ko želi "fotografiše" sa Noletom dok je on odeven kao srednjevekovni vitez, odnosno kao "vitez današnjice" u svojoj teniserskoj opremi.

Prati sledeći link "Photo Journey with Nole" i čim proradi "fotografiši" se sa asom! Pošalji nam u komentaru link do tvoje fotografije i najsmešniju ćemo nagraditi kartama za bioskop!

Pogledajte još