Rio Ferdinad i Gari Nevil brzo se oporavljaju

BADEN BADEN, 21. juna 2006. (Beta-Rojters) - Povreda prepona odbrambenog fudbalera Engleske, Ria Ferdinanda, nije ozbiljna, a njegov saigrač Gari Nevil se oporavlja brže nego što se očekivalo, saopštili su u reprezentaciji Engleske.
"Snimili smo danas povrede Ria Ferdinanda i Garija Nevila u bazi tima u Baden Badenu. Oba snimka pokazala su da imamo dobre vesti", rekao je portparol reprezentacije Engleske Adrijan Bevington.
Ferdinand je povredu zaradio na poslednjoj utakmici grupe B sa Švedskom (2:2) koja nije ništa odlučivala za Engleze jer su već ranije obezbedili plasman u osminu finala. On će svakodnevno biti pod nadzorom lekara do utakmice sa Ekvadorom koja se igra u nedelju.
Nevil, koji je povredio list noge prošle sedmice i nije igrao od prve utakmice sa ekipom Paragvaja, oporavlja se znatno brže nego što se očekivalo, navode u taboru Gordog Albiona.
Engleska će u meč osmine finala protiv Ekvadora ući bez glavnog napadača Majkla Ovena, koji je takođe povređen protiv Švedske i sigurno neće igrati do kraja šampionata.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.