Ana Bekuta jača od Koridora 10

"Mrka pre roka", pokazao se pre nekoliko sedmica na Tviteru, a svoju misiju osvajanja žena nastavio je, kako piše Kurir, na proslavi rođendana ćerke Šabana Šaulića gde nije dao mira pevačici Ani Bekuti.

- Proradila je hemija između Mrke i Ane. Mrka bukvalno nije mogao da odvoji pogled od nje. Mada, ni Ana nije bila hladna. Videlo se da su počele da sevaju varnice. Ostali gosti su ih zadirkivali, i to im je oboma prijalo. Na kraju je Ana pevala samo za Mrkonjića - ispričao je izvor Kurira.

Mrkonjić potvrđuje da je na pomolu nova romansa.

- Ako smo u godinama, nismo još za bacanje! Šta meni fali! A, bogami, ona je, iskreno, prava bomba, uzgred i lepo peva! - kaže Mrka, uz opasku da je „živ čovek“. Čak mu ni ne smeta to što je Ana fan Preokreta Čedomira Jovanovića, s kojim ministar danima ratuje.

Bekuta kaže da je Mrkonjić veliki kavaljer, meraklija, poznavalac i poštovalac dobre muzike.

- U našim krugovima je uvek rado viđen gost, a na osnovu njegovih komplimenata neskromno zaključujem i da je esteta. Čovek je jednostavno lafčina i po! Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Sudim o njemu kao ljudini, jer me politički aspekt njegove ličnosti ne zanima, jer nisam političko biće. Uostalom, uzvratiću komplimentom: čovek je dasa i šarmer i tako dobro pleše da ne možete da ostanete ravnodušni.

Pogledajte još