Goslingu "samo Bog oprašta" koliko je faca!

"Only God Forgives" (Samo Bog prašta), novi opasni krimi-film Nikolasa Vindinga Refna, se uveliko priprema. Tim koji oduševljava - Refn i Gosling - opet je zajedno, a pred tobom je prva zvanična fotografija na kojoj je Rajan nešto ozbiljno ljut. Ali, to je on... Ta gluma "pogledom", "bez reči" koja je čak i živopisana duhovitim video klipom "Quiet Ryan" ekipe "Funny or Die".

Iako je Američka filmska akademija nepravedno "previdela" značaj filma "Vozač" (Drive) u 2011. godini, Refn i Gosling su, kao pravi šmekeri, to sasvim ignorisali i krenuli da spremaju novi film. Ovog puta svoju priču smeštaju iza kulisa tajlandskog boksa.

(old_image)

Nadlanu.com favorit - Rajan Gosling igra Džulijana, begunca koji vodi bokserski klub u Bangkoku koji je zapravo pokriće za biznis krijumčarenja droge. Kako bi uspeo da se izvuče iz cele priče i izbori se za oprost, Džulijan počinje da trenira za meč protiv penzionisanog policajca poznatog kao "Anđeo osvete", koji je, inače, i ubica njegovog brata.

Priča se da Džulijanovu majku i glavu moćnog "krimi-sindikata" igra Kristin Skot Tomas. Upravo je ona ta koja će Džulijana naterati da osveti svog brata.

Možda, Rajan "fura isti fazon" na ovoj fotografiji kao i u filmu "Vozač", ali, svejedno, mi se radujemo još jednom super cool trileru ovog genijalnog filmskog dvojca. A i što da menja izraz lica kad je ovaj takav pogodak?!

Pogledajte još