METALLICA: Rasprodate karte za fan pit!

Veličina FAN PIT-a dogovorena je sa bendom. Njegovo povećavanje neće biti moguće jer su bendu fanovi uvek na prvom mestu. FAN PIT ima 6000 mesta, poseban ulaz kao i poseban šank i merch point.

Iako do koncerta ima više od dva meseca, interesovanje ne opada i do sada je prodato oko 15.000 ulaznica.

Koncerti na Ušću počinju već od popodnevnih časova. Nastupi obe predgrupe, bendova GOJIRA i MACHINE HEAD trajaće po sat vremena a kapije se otvaraju od 17h.

I posle više od 20 godina, Metallica nastavlja da inspiriše umetnike širom sveta. Tako je nedavno u Los Anđelesu otvorena izložba slika inspirisanih pesmama grupe Metallica. Kolekciju čine dela umetnika iz raznih oblasti kao što su slikarstvo, moda, film, muzika i dr. Svako od njih izabrao je po jednu pesmu koju je dočarao sopstvenim, jedinstvenim stilom. Pod nazivom „Obey Your Master“ postavljena je u galeriji „Exhibit A“ koju su osnovali umetnik Richard Villa III i legendarni skateboarder Tony Alva.

U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda METALLICA po sledećim cenama: PARTER 3300 dinara, TRIBINE SEDENJE 5500 dinara

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

Podsećamo vas da će METALLICA održati koncert na UŠĆU, 8. maja u okviru turneje na kojoj slave 20 godina od objavljivanja “Black albuma”. Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a. Pored svih pesama sa “Black albuma”, Metallica će svirati i ostale pesme iz svoje dugogodišnje karijere.

Pogledajte još