Dženifer Lopez: Znam da se bijem!

U najnovijem, veoma seksi i razotkrivajućem foto editorijalu Maria Testina za "V Magazine", Dženifer Lopez je "nabacila" bokserske rukavice i pokazala taman toliko grudi i trbušnih mišića da joj kao sveže razvedenoj mami blizanaca svi pozavide.

FOTO GALERIJA: Dženifer Lopez boksuje za "V Magazine"

Dama koja je uvek s ponosom isticala svoje poreklo iz Bronksa i put "trnjem do zvezda", sada je uspešna, pre svega, poslovna žena koja osim što peva, glumi i sudi u "Američkom idolu", ima i razvijen modni brend i niz parfema. Kako otkriva u intervjuu, Džej Lo je do svega toga došla opasno razvijenim instinktima za opstanak i velikom željom da uspe.

- Znam kako da se borim - rekla je Džej Lo koja sa 42 godine, nekoliko neuspešnih brakova iza sebe i dvoje dece izgleda, čini se, nikada bolje.

- Mogu da izdržim mnogo udaraca i da nastavim dalje. Istrenirana sam da kao bokser izdržim 15 rundi - potvrđuje je Džej Lo svoj status "cice iz bloka" koja je naučila da boksuje za potrebe filma "Money Train" (1995).

Iako svi pričaju u njenom "problemu sa garderobom" na ovogodišnjoj dodeli Oskara, kada joj je provirila bradavica iz haljine sa provokativnim izrezom, Džej Lo samo razmišlja kao da nastavi dalje nakon razvoda sa Markom Antonijem i sve radi vrlo planirano. Možda je čak i taj "detalj" na dodeli Oskara bio isplaniran?

Međutim, nema "zime" za nju - u 2012 je čekaju čak tri filmske premijere.: komedija "Šta da očekujete dok čekate bebu", četvrti nastavak animiranog filma "Ledeno doba" gde je glas pozajmila sabljozuboj tigrici Širi i triler "Parker" u kojoj joj je partner jednako opasni frajer Džejson Stejtam. Naravno, uporedo ne odustaje od svoje pevačke karijere gde i dalje radi na promociji svog poslednjeg albuma "Love?".

Iako je Džej Lo ovom pesmom lansirala svoju karijeru davnih devedesetih, nekako nam je ovo i dalje najveći favorit!

SAZNAJ: Ko je novi dečko Dženifer Lopez?

Pogledajte još