U naselju Krušedol izgorele tri vikendice

NOVI SAD, 2. marta 2012. (Beta) - U vikend naselju Srednji breg u mestu Krušedol na Fruškoj gori tokom dva dana izbili su požari u kojima su izgorele tri kuće, a policija sumnja da je reč o namernom podmetanju požara.

Kako je agenciji Beta rečeno u policijskoj upravi Sremska Mitrovica, u požarima koji su 24. i 25. februara izbili u Krušedolu, izgorele su tri vikendice i jedan pomoćni objekat, na različitim lokacijama, a povredjenih nije bilo.

Jedan od onih koji je usled požara ostao bez vikendice je i R. G. koji se agenciji Beta požalio da je zbog nečije obesti ostao bez mesta za uživanje u koje je uložio 30 godina života.

Od potpuno uredjene spratne vikendice od oko 80 kvadratnih metara ovaj Beogradjanin navodi da je ostalo samo zgarište i da od tuge više nema snage da ode na Frušku goru.

Naselje Krušedol na Fruškoj gori jedno je od popularnijih mesta u ovom nacionalnom parku gde mnogi ljudi imaju vikendice u kojima provode veći deo slobodnog vremena, a neretki su i oni koji su se po penzionisanju tu trajno nastanili.

Pogledajte još