Pobeda Majamija, Durant najbolji u pobedi Oklahome

On je bio najefikasniji igrač meča sa 38 poena, od kojih je 18 postigao u poslednjoj četvrtini. Gosti su u tom periodu nadoknadili zaostatak od 11 poena i došli do sedme uzastopne pobede.

Oklahoma je trenutno vodeći tim lige sa 29 pobeda i sedam poraza, dok je Orlandu ovo bio 14 poraz, uz 23 pobede i predstoji mu borba za mesto u doigravanju (plej-ofu).

Pored Duranta u pobedničkom timu istakao se i Rasel Vestbruk sa 29 poena i 10 asistencija. Orlando je predvodio Dvajt Hauard sa 33 poena.

Vodeći tim Istočne konferencije Majami pobedio je Portland u gostima sa 107:93.

Klub sa Floride do devete uzastopne pobede vodili su Lebron Džejms sa 38 i Dvejn Vejd sa 33 poena. Džejms je dodao i 11 skokova, a Vejd 10 asistencija. Odličan je bio i Udonis Haslem sa 11 poena i 14 skokova.

Najefikasniji u ekipi Portlanda bio je Lamarkus Aldriž sa 20 poena.

U duelu timova koji se bore za mesto u plej-ofu Zapadne konferencije Finiks je kao domaćin pobedio Minesotu sa 104:95.

U prvom planu te utakmice bili su veterani Grent Hil sa 20 poena i Stiv Neš sa 13 poena i 17 asistencija.

Kevin Lav
je bio najbolji u Minesoti sa 23 poena i 10 skokova, dok je Luk Ridnur postigao 15. Reprezentativac Crne Gore i bivši centar Partizana Nikola Peković postigao je 14 poena i imao devet skokova.

Srpski internacionalac Darko Miličić nije igrao za Minesotu u ovom meču.

Los Anđeles Klipersi su odličnom igrom u poslednjoj četvrtini "prelomili" utakmicu na gostovanju kod Sakramenta i pobedili sa 108:100. Gosti su u posle izjednačene borbe tokom većeg dela meča, u četvrtom periodu došli do 19 poena prednosti.

Bek Klipersa Kris Pol postigao je 22 poena i imao devet asistencija, dok je na suprotnoj strani centar Demarkus Kazins imao učinak od 23 poena i 10 skokova.

Beta

Pogledajte još