Prosinečki: Uželeli smo se utakmica

Utakmica će se igrati u Beogradu od 17.00, a ulaz na "Markanu" je besplatan.

"Mislim da svi jedva čekamo da počne prvenstvo. Zimske pripreme su bile preduge, a i navijači žele da vide jednu novu Zvezdu. Dobro smo radili i mislim da je ekipa puno bolja nego jesenas", kazao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

On je naveo da će utakmicu za domaći tim početi Boban Bajković, Nikola Mikić, Nikola Maksimović, Duško Tošić, Filip Mladenović, Srđan Mijailović, Luka Milivojević, Evandro, Darko Lazović, Kristijan Borha i Marko Perović.

Napadač koji je zimus došao iz užičke Slobode Filip Kasalica neće igrati zbog povrede, Luka Milunović zbog administrativnih problema, a Natanijel Asamoa zbog kašnjenja sa povratkom iz Gane.

"Kasalica neće moći da igra bar još dva kola. Milunović je bio viđen u startnoj postavi, ali imamo zamene i nećemo puno izgubiti njegovim odsustvom. Asamoa je opravdano kasnio zbog problema sa vizama, međutim, deset dana nije trenirao sa ekipom. Verujem da će biti spreman već za sledeću utakmicu", rekao je Prosinečki.

Spartak, koji je šesti na tabeli Super lige, jesenas je pobedio Zvezdu u Subotici sa 2:0.

"Spartak je nezgodna ekipa, ali i naš veliki dužnik. Želimo da dobro počnemo i osvojimo tri boda. To sigurno neće biti lako", ocenio je trener crveno-belih.

Kapiten Nikola Mikić kazao je da Zvezdu sutra očekuje "vrlo bitna utakmica".

"Važno je da sa tri boda uđemo u nastavak sezone. Svaki početak je bitan. Dobro smo radili, a novi igrači su se uklopili u tim", dodao je Mikić.

Zvezda je druga na tabeli prvenstva Srbije, sa deset bodova manje od vodećeg Partizana, koji je četvorostruki uzastopni šampion.

Beta

Pogledajte još