Partizan spreman za Novi Pazar

"Gledao sam snimke utakmice Novog Pazara koje su igrali u prvom delu prvenstva, međutim, sada imaju dosta novih igrača, ali manje-više o njima znamo sve što treba", rekao je Grant novinarima u sportskom centru Teleoptik u Beogradu.

On je istakao da je dobra igra ekipe bitnija od same pobede.

"Veoma je važno da dobijemo sve utakmice, a ne samo prvu. Bitno je pobediti Novi Pazar, ali je mnogo važnije igrati dobro", kazao je Grant.

Bivši trener Čelsija je naveo da su svi fudbaleri Partizan zdravi osim Marka Šćepovića i da se Medo Kamara vratio u Srbiju posle obaveza u reprezentaciji Sijera Leonea, ali da ne zna da li će on i igrati u subotu.

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je u petak da je održana serija sastanaka kako bi utakmica protiv Partizana protekla u "najboljem redu".

Navijači Partizana dobili su 400 ulaznica za utakmicu koja počinje u 14.00, a one će se prodavati i u subotu od 10.00 u Kulturnom centru u Novom Pazaru i na blagajni Gradskog stadiona po ceni od 300 dinara za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu. Gledaoci će moći na stadion i uz polusezonsku kartu, čija je cena 1.200 dinara za istočnu, odnosno 1.700 za zapadnu tribinu.

Novopazarska policija saopštila je da će snimati i fotografisati navijače u Novom Pazaru.

Beta

Pogledajte još