Veliko interesovanje za Big Snow Kop

U popularnim „Konaci“ i „JAT“ apartmanima više nema mesta, dok se i ostali kapaciteti ubrzano popunjavaju.

Mesta u turističkom centru Kopaonik ima sve manje. Gotovo svi aranžmani po najjeftinijim cenama su rasprodati, tako da pozivamo sve koji žele da posete Kopaonik za vreme Big Snow Kop festivala da požure sa rezervacijom. „U ponudu su paketi od 3 i 4 noćenja u luksuznim hotelima Grand**** i Angella**** po veoma atraktivnim cenama, kao i vikend paketi od 2 noćenja u JAT apartmanima, tako da svako može da izabere ponudu po svom ukusu“ istakla je Ivana Novaković, menadžer prodaje Big Snow Kop festivala.

Od stranih izvođača Big Snow Kop će obeležiti višestruko nagrađivani londonski elektro dvojac Basement Jaxx, jedan od trenutno najaktuelnijih umetnika DJ Fresh, neponovljivi ženski RNB & hip-hop vokal današnjice Ms Dynamite, kao i čuveni Freestylers. Na festivalu će nastupiti i vodeći domaći izvođači kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, Eyesburn, Deca Loših muzičara, Vroom, BeatShakers, Groovyman i mnogi drugi.

Kopaonik je trenutno prekriven snegom i predviđa se da će ga biti do kraja aprila. Ukoliko zatreba, nov sistem za veštačko osneživanje, pokriće više od 80 % kapaciteta ski-centra, i time omogućiti radosti zimskih sportova na Kopaoniku, bez obzira na vremenske prilike.

Jedan od nejvećih kvaliteta festivala su i veoma popularne cene. Tako, festivalski paket aranžman od 6 noćenja (smeštaj + ulaznica ) u vikend naselju se može naći po ceni već od 99 eur, dok je u centru cena od 129 eur. Za sve posetioce festivala šestodnevni ski pass sa 60% popusta iznosi samo 39eur. U ponudi su i veoma atraktivni paketi u hotelima Angella**** i Grand****, gde se aranžman za 5 dana (4 noći) festivala na bazi polupansiona može naći već za 160eur. Vikend aranžmani od tri dana (dve noći) u JAT apartmanima iznose svega 54eur.

U prodaji su i ulaznice po promo cenama do 15.marta, kako za pojedinačne dane (od 490-1990 din) tako i trodnevne (2990 din), četvorodnevne (3990 din) i sedmodnevne (4990 din), dok će cena ulaznica na samom festivalu biti i do 50% veća, u zavisnosti od festivalskog dana.

Pogledajte još