Ozbiljna veza - šta to beše?

Ozbiljna veza pored ovih skoro nemogućih zahteva pre svega mora da se temelji na ljubavi, iskrenosti i uzajamnom poštovanju. I pored svega ima još dosta muškaraca koji neće samo pasti na malo veći broj brushaltera ili žena na račun u banci, već pre svega na samouverenost, humor i još ko zna koju osobinu one druge strane.

Samouverenost i smisao za humor

Bez vere u sebe i osmeha nema dobre veze. Muškarci hoće da u ozbiljnoj vezi kraj sebe imaju ženu koja pre svega zna šta želi, a tek ako ume da ga nasmeje i ima sličan smisao za humor, onda je to pun pogodak. Nije tajna da to isto i žene očekuju od muškaraca.

Urednost

Najbolja farba za kosu i skup frizer nisu od koristi ako žena ima neopranu kosu. Većini je mnogo bitnije da budu uz urednu i organizovanu osobu, nego nekog ko stavi parfem svaki dan ali se ne okupa.

Faktor iznenađenja

Spontanost je veoma visoko rangirana kao poželjna osobina. Za neke je to mogućnost da odluče u trenutku ili da generalno imaju pored sebe osobu sklonu avanturi. Za druge je dovoljno da razmišljaju na drugačiji način od njih i da ih iznenade svojim izgledom, predlozima ili delima.

Inteligencija

Priče da se neki muškarci osećaju ugroženo pored inteligentnih žena su izgleda samo priče. Mnoge žene dobijaju poruku da se muškarci plaše ili da se osjećaju ugroženima od strane inteligentnih i moćnih žena, ali to je čista fikcija. Momci žele nekog koga mogu da poštuju I mušakci i žene navode inteligenciju kao veoma poželjnu kategoriju. To ne mora da znači da imaju pored sebe osobu koja će u pola noći umeti ko od šale da reši najteže matematičke probleme, već pre svega emotivno inteligentu osobu, nekog ko ume da iskaže svoja osećanja na pravi način.

Otvorenost

Stabilna i ozbiljna veza zasniva se na otvorenosti. Mnogi muškarci i žene mrze da pogađaju šta ono drugo misli. Reklo bi se starinske vrline kao što su iskrenost, časnost i mogućnost da se otvoreno komunicira i dalje su na visokoj ceni.

(old_image)

Uzajamna briga

Nije retko da vidite par u godinama kako veoma pomno vodi brigu o svom partneru. Niko ne voli da bude uz egoistu i nekog ko misli da je centar sveta. Ljubav je pre svega davanje, a ako ne znate kako ste to radi, pokušajte da vežbate. Osmehnite se ili jednostavno ustupite starijoj osobi mesto u gradskom prevozu.

Pogledajte još