Dve devojke poginule na Pančevačkom putu

BEOGRAD, 3. marta 2012. (Beta) - Dve devojke su poginule a još dve osobe su teško povredjene u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu, rečeno je u subotu ujutro u Hitnoj pomoći.

Smrt devojaka starih oko 25 godina konstatovana je na licu mesta, a u reainamiciju Urgentnog centra sa teškim povredama prebačena je još jedna devojka stara izmedju 20 i 26 godina i muškarac star oko 35 godina, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila oko ponoći na Pančevačkom putu bb kod Progresa.

Oko dva sata iza ponoći na nadvožnjaku iznad autoputa u Ulici kneza Miloša u udesu je povredjen muškarac star oko 25 godina i takodje prebačen na reanimaciju Urgentnog centra, navela je Macura.

Saobraćajna nesreća se dogodila i na Trgu Nikole Pašića nešto posle dva časa, a lakše je povredjen mladić star oko 25 godina.

Žena (57) i devojka (17) povredjene su u udesu oko tri sata kod Beogradske arene i prebačene u Urgentni centar.

Macura je navela da je u noći izmedju petka i subote Hitna pomoć intervenisala ukupno 130 puta, pd toga 16 puta na javnim mestima, kao i da je povećan broj poziva hroničnih bolesnika, u prvom redu srčanih i osoba sa povišenim pritiskom.

Pogledajte još