Grant razočaran ishodom, Ristovski zadovoljan bodom

NOVI PAZAR, 3. marta 2012. (Beta) - Trener Partizana Avram Grant rekao je da je razočaran subotnjim rezultatom u Novom Pazaru, gde je njegov tim osvojio bod na startu prolećnog dela sezone Super lige Srbije.

"Došli smo da pobedimo, a nismo uradili to što smo trebali. U prvom poluvremenu nismo odigrali dobro, iako smo propustili šansu pre primljenog gola. U drugom delu utakmice stvorili smo sasvim dovoljno prilika, ali ih nismo iskoristili. Domaćin se dobro branio i borio, a postigli su gol posle lepog kontra napada", rekao je Grant novinarima.

Izraelac je ocenio da njegova ekipa mora da igra brže.

"Moramo da igramo mnogo brže, da bi 'probili' tim koji se ovako dobro brani. Ipak, to nije bilo lako učiniti po teškom terenu", kazao je Grant.

On je istakao da Partizan posle današnjeg neuspeha, ipak, ne strepi da će ga Crvena zvezda ozbiljnije ugroziti.

"Imamo dobar i organizovan tim i ne plašimo se da će nas Crvena zvezda dostići. U fudbalu nema straha, iako se bodovi negde neočekivano izgube. Treba da radimo svoj posao i sve će biti u redu. Sve zavisi samo od nas", zaključio je Grant.

Njegov kolega Ljubomir Ristovski izrazio je zadovoljstvo igrom i rezultatom svog tima, koji je odigrao "srcem i glavom".

"Veoma sam srećan, obzirom da nismo izgubili od naše najbolje ekipe. Partizan je kontrolisao teren, a moji momci su pružili organizovanu, disciplinovanu i odgovornu igru. Igrali smo srcem i glavom", rekao je Ristovski.

On je dodao je nerešen rezultat bio najrealniji.

"Ovo je samo početak naše duge i teške borbe za opstanak u eliti, obzirom da nam predstoji teško proleće. Nadam se da ćemo ostvarit cilj, uz ovakav pristup igri", kazao je trener Novog Pazara.

Novi Pazar i Partizan odigrali su u subotu nerešeno 1:1, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Pogledajte još