Aleksandra i Andrej Meljničeko svako svoju jahtu ima

Andrej 8. marta puni 40 godina i počastiće se novom i to jednom od najvećih jahti na svetu. Ona se pravi u nemačkom brodogradilištu, prenose nemački mediji. Cena još nije poznata, a jahta je nazvana „White Pearl“.

Jahta Andrejeve supruge Aleksandre Meljničenko, naše nekadašnje „modelsice“, vredi čak 300 miliona dolara, a zove se jednostavno „A“ .

Priča se da je Aleksandra trudna i da čeka blizance. E, sad, da li su im zbog proširenja porodice potrebne dve jahte? I sa kim će i na kojoj jahti biti deca?

A što se raskoši enterijera nove jahte tiče, o tome se malo zvanično zna ali je Dirk Klusterman koji je vodio projekat njene gradnje, otkrio da je "reč o spoju luksuza Menhetna i bleštavila Vegasa" . Ok, nismo ni sumnjali.

Priča se da su "sobe prekrivene ogledalima ili kožom od poda do plafona, a mnoge stolice napravljene su od aligatorove kože“. Pa naravno, da se deca bolje igraju.

Ko se još seća rečenice iz filma Forest Gamp: "Čoveku je za život potrebno vrlo malo. Sve ostalo služi da bismo se pravili važni"?

Pogledajte još