Tošić: Nisam zadovoljan svojom igrom

- Prvu utakmicu u sezoni je najvažnije pobediti zbog atmosfere i samopouzdanja. Trener Prosinečki od nas štopera traži da učestvujemo u građenju igre, i da iznosimo loptu. Mene je možda u par situacija i previše povukao odlazak na protivničku polovinu i trudiću se da to korigujem. Generalno nisam zadovoljan svojom igrom, ali ima još mnogo utakmica i verujem kako vreme odmiče da ću biti sve bolji i sigurniji - rekao je Tošić.

POGLEDAJ VIDEO: Zvezda - Spartak 1:0

Po završetku utakmice Duško je hladne glave pregledao snimak celokupnog toka meča i uočio dosta dobrih, ali i stvari koje treba ispraviti u igri.

- Posle prospavane noći i odgledanog snimka utisak je da nismo bili loši. Stvorili smo dosta prilika i poluprilika, dok Spartak ni u jednom trenutku nije predstavljao veliku opasnost po naš gol. To nikako ne znači da ne možemo puno bolje. Navijači očekuju puno bolju Zvezdu, i siguran sam da će u nastavku prvenstva biti zadovoljni. Raduje me i da smo dobro trčali, da smo fizički odlično spremni - sumirao je Tošić, i odmah priču usmerio prema narednom kolu, odnosno meču protiv ivanjičkog Javora.

- Nikad nisam voleo gostovanja u Ivanjici. Teren ume da bude loš i u nekoliko navrata teško smo izlazili na kraj sa njima. Očekujem da pobedimo, a igra će dosta zavisiti od podloge na kojoj se bude igralo. Ponavljam, najvažnije je da se vratimo sa tri boda, samo se to pamti, jer niko nas neće pitati kako smo igrali u Ivanjici za mesec ili dva, pamtiće se samo rezultat - zaključio je Tošić.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još