Jeftiniji kokteli na “Disco hell” žurci u “Tjubu”

Iste večeri počinje i akcija “Mixology sessions” u okviru koje će svi kokteli koštati 280 dinara, a moći će da se sazna i više o bar kulturi.

Trojac Nastić, Milićević i Milosavljević će, sada već po običaju, predstaviti novi “back2back” set iz svoje dip haus-haus-tehno kuhinje.

Žurka počinje u 23 sata. Ulaz do 00.30 sati je 150, dok se kasnije plaća 300 dinara.

Na žurci “Disco hell“ počinje i nova akcija “Tjuba” pod imenom “Mixology sessions”. U okviru ove akcije svakog dana kog klub bude radio do kraja sezone će svi kokteli od 23 do jedan sat posle ponoći moći da se kupe po ceni od 280 dinara, što je oko 40 posto manje od regularne cene. Jedna od najboljih ekipa barmena u gradu će tom prilikom predstaviti i neke nove egzotične ukuse, koji do sada nisu mogli da se probaju u glavnom gradu.

Takođe, barmeni će gostima u tom periodu otkriti tajne bar kulture, koja kod nas još nije toliko poznata široj javnosti, ali i davati svoje predloge za koktele koje bi mogli da probaju u zavisnosti od ukusa, voća i povrća koje vole, bilo da su to krastavac, rotkvice, đumbir, nana, bosiljak, čeri paradajz…

Pogledajte još