Nataša Bekvalac dobila otkaz na Megatrendu!

“Nata nije kasnila na posao, nije bila neodgovorna, već je postala tehnološki višak! Grupa od osam ljudi, u koju spada i Nataša, ostala je bez radnog mesta u marketinškoj službi Univerziteta. Oni su davali sve od sebe, ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno, pa su nadležni odlučili da ukinu ovu službu i sve zaposlene otpuste”, kaže izvor i dodaje da su se Bekvalčeva i njen doskorašnji poslodavac, rektor Univerziteta “Megatrend” prof. dr Mića Jovanović prijateljski razišli.

“Mića je objasnio Nataši da marketinška služba nije isplativa, što je ona mirno prihvatila
, s obzirom na to da joj taj posao ionako nije bio glavni izvor prihoda i da ima mnogo drugih obaveza. Rad na ‘Megatrendu’ ona je shvatila kao lično usavršavanje, a i Jovanović je bio zadovoljan, jer je to bila reklama za njegovu visokoobrazovnu ustanovu. Iako se projekat pokazao kao neprofitabilan, ni jedno ni drugo nemaju za čim da žale. Inače, nakon razgovora s Natašom, Mića je odluku o ukidanju marketinške službe saopštio i ostalim saradnicima”, zaključuje izvor.

Još jedan razlog zbog kojeg Nataši Bekvalac zapravo odgovara prekid radnog odnosa na “Megatrendu” jeste njen novi album. “Na ‘Megatrendu’ nastavljam da studiram, uz brigu o mojoj ćerkici, koncertne aktivnosti i novi album koji mi je prioritet. Uz iskren i otvoren razgovor s rektorom, došli smo do dogovora da napravim pauzu u angažovanju u marketing timu ‘Megatrenda’”, izjavila je ovim povodom Bekvalčeva.

Izvor: Alo

Pogledajte još