Članovi Mankiza ne idu na Džonsovu sahranu

LOS ANDJELES, 7. marta 2012. (Beta-AP) - Trojica članova grupe "Mankiz" neće prisustvovati sahrani svog kolege iz benda Dejvija Džonsa, pošto bi to njegovoj ožalošćenoj porodici donelo neželjen publicitet, izjavio je Miki Dolenc.

Dolenc, Piter Tork i Majkl Njusmit razmatraju mogućnost da prisustvuju jednoj od memorijalnih službi koje Džonsova porodica planira u Njujorku i pevačevoj rodnoj Engleskoj, kazao je Dolenc i dodao da razmišlja o tome da sam upriliči memorijalnu službu sa Džonsove prijatelje u Los Andjelesu. Još nije poznato hoće li članovi grupe nastupiti na nekom od skupova. "Nas trojica, Majk, Piter i ja, nikada nismo radili utroje. Većinom smo to bili Piter, Dejvid i ja, a potom bi nam se Majk prodružio", kazao je Dolenc o periodičnim okupljanjima benda proteklih godina. "Razgovarali smo, ali je prerano, mislim, predvidjati bilo šta slično", dodao je.

Privatna porodična sahrana održaće se ove sedmice na Floridi, kazala je u utorak Džonsova predstavnica za štampu Helen Kensik, koja je odbila da iznese detalje. Dolenc je kazao da nije iznenadjen snažnim reakcijama u javnosti na Džonsovu smrt od srčanog udara prošle sedmice u 67. godini. Grupa "Mankiz" proslavila se 1966. televizijskim šouom i hitovima "I'm a Believer", "Daydream Believer" i "Last Train to Clarksville".

Pogledajte još