Kako sačuvati dobro zdravlje?

Tržište Srbije nedavno je postalo bogatije za novu liniju proizvoda dodataka ishrani – Doppelherz, renomirane nemačke farmaceutske kuće "Queisser Pharma".

"Queisser Pharma" iza sebe ima više od 100 godina tradicije unapređivanja znanja u oblasti zdravlja, a na naše tržište u ovom trenutku izlazi s dodacima ishrani brenda Doppelherz (u prevodu: "dva srca"). Ono što karakteriše proizvode Doppelherz jeste takozvani dvofazni sistem, odnosno specijalno razvijena formula sa dva različita sloja tablete koja omogućuje postepeno oslobađanje hranljivih sastojaka tokom celog dana.

U ovom trenutku na našem tržištu dostupno je 9 proizvoda robne marke Doppelherz, a jedan od najznačajnijih preparata svakako je Doppelherz aktiv Omega 3 forte, koji sadrži 300 mg omega-3 masnih kiselina (180 mg EPA i 120 mg DHA).

Poznato je da neizbalansirana ishrana često uključuje previše zasićenih masnoća, životinjskih masti i holesterola, dok se važne nezasićene masne kiseline, poput omega-3 masnih kiselina koje organizam ne može da sintetizuje, ne uzimaju u dovoljnoj meri. Jedna kapsula Doppelherz aktiv omega 3 forte sadrži 300 mg omega-3 masnih kiselina koje imaju važnu ulogu u očuvanju zdravlja srca i krvnih sudova, a naročito za balans holesterola i triglicerida. Preporučuje se za očuvanje zdravlja krvih sudova, osobama sa povišenim krvnim pritiskom i povećanim nivoom triglicerida u krvi.

Osim tableta Doppelherz aktiv omega 3 forte, u prodaji se još mogu naći i Vitamini A-Z; Vitamini za oči; Imunitet; Za kosu, kožu i nokte; Za kosti i mišiće; Za zglobove; Minerali za žene; kao i Vitamini za mozak. Svaki proizvod ima specifičnu kombinaciju pažljivo odabranih sastojaka koji redovnim korišćenjem dovode do očuvanja zdravlja, što je i osnovni cilj brenda.

Preduzeće "Fortas" iz Beograda je eksluzivni uvoznik i distributer proizvoda "Queisser Pharma" u Srbiji. Više informacija o proizvodima Doppelherz možete dobiti na broj telefona 011/26-23-978 i na www.fortas.rs.

Pogledajte još