E, šta mi je baka govorila

Ljubomora

Sve počinje sa sitnicama. Prigovara vam zašto ste konobaru uputili osmeh ili zašto ste se predugo zadržali u prodavnici ili na poslu. Ponašanje ovakvog muškarca s vremenom postaje samo sve bizarnije. Mala doza ljubomore nikog nije ubila, ali preterana ljubomora sigrno znači da ste nabasale na muškarca koji ima dosta problema sa samim sobom.

Nasilnik

Pametna žena nema šta da traži sa muškarcem koji se brzo iznervira ili plane za svaku sitnicu. Baka bi vam rekla da sa ovakvim tipovima nemate nikakva posla. Psiholozi u pozoravaju da nasilje nije uvek fizičko već da može da bude i emotivno i da ostavi veoma duboke ožiljke na vašoj psihi.

Oženjen

On će uglavnom uvek pričati da je pred razvodom, iako, ima ženu i dvoje dece. I pored emocija veza sa ovakvim čovekom u većini slučajeva vam neće doneti ništa. Nove godine i ostale praznike provešćete sami. Gora varijanta od oženjenog muškarca u hroničnom razvodu, samo je muškarac koji krije burmu.

Mamina maza

Neki muškarci se sa dobrom partnerkom naprosto opuste, ali preko svake mere. Ovo su muškarci koji veoma cene žensku emancipaciju, pa se ne libe da im žena ili devojka plaća sve račune, pa i da ih izdržava iako su u punoj radnoj snazi.

Pogledajte još