Džoni Dep pod neverovatnom maskom u "Usamljenom rendžeru"

Naravno da će Džoni Dep u svojoj novoj saradnji sa rediteljem Gorom Verbinskim (Pirati sa Kariba, Rango) dobiti potpunu slobodu da "podivlja" kao Tonto. Jer, ko to i ume bolje od njega pod ovakvom maskom?!

Kao što vidite na prvoj zvaničnoj fotografiji iz filma "Usamljeni rendžer" (The Lone Ranger), Depovo lice je potpuno obojeno u belo, tu je dugačka kosa, bezbroj ogrlica i neverovatan "ukras za glavu" u vidu vrane. Potpuno otkačeno, ali na najcool mogući način.

Naslovnu ulogu u ovom filmu igra sve popularniji Armi Hamer (Društvena mreža), a pored njega i Depa tu su i Helena Bonam Karter, Vilijam Vihtner i Tom Vilkinson. Produkciju, logično, potpisuje Džeri Brukhajmer, koji je ovu fotografiju obelodanio fanovima njegovih urnebesnih avantura na Twitteru.

Čeka nas luda vožnja, predosećamo, ali tek u maju 2013. godine. Do tada, Depa ćemo gledati u filmu "Dark Shadows" - još jednoj njegovoj saradnji sa Timom Bartonom, a Armija Hamera u filmu "Ogledalce, ogledalce" koji u domaće bioskope stiže 22. marta.

POGLEDAJ I: Kako izgleda gotik Džoni Dep?

Pogledajte još