Snaja strahovala za Vitni Hjuston

LOS ANDJELES, 9. marta 2012. (Beta-AP) - Snaja Vitni Hjuston izjavila je da je strahovala da će droga okončati život američke pevačice.

U delimičnom transkriptu intervjua Opri Vinfri koji će biti prikazan u nedelju, Patriša Hjuston je kazala da bi "sebe zavaravala" kada bi rekla da nije verovala da je droga pretnja za Vitni Hjuston. "Takav je bio njen stil života. Plašila sam se zbog drugih stvari. Videla sam kako pokušava da ulovi san, znate, kako traži ljubav na pogrešnim mestima", kazala je Patriša Hjuston, koja je bila pevačicina menadžerka.

Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, takodje je intervuisana u emisiji "Oprah's New C h a p t e r" koja će u nedelju uveče biti prikazana na televiziji Opre Vinfri OWN. U intervjuu, 19-godišnja Bobi Kristina govori o tome kako želi da njena majka bude zapamćena, najavljeno je iz te televizije. Vitni Hjuston pronadjena je 11. februara u kadi u sobi hotela na Beverli Hilsu. U sobi je pronadjeno više bočica lekova, a istraga uzroka njene smrti je u toku.

Pogledajte još