Prekrši pravila o lepoti!

Crveni ruž nije za crvenokose

Ako imate crvenkastu kosu, ovo je jedno od pravila koje slobodno možete prekršiti. Ne postoji razlog zašto ne biste nosili seksi, crveni ruž. Štaviše, boja kose nema nikakve veze sa tim kakvu boju ruža biste trebalo da nosite ili izbegavate.

Boju karmina birate prema nijansi i tonusu kože. Na primer, možete na jedno mesto dovesti nekoliko plavuša, ali neće svima stajati ista boja ruža.

Bez obzira koje je boje vaša kosa, možete pronaći neku nijansu crvenog ruža koja će vam odgovarati.

Ne čupajte iznad obrva

Neposlušne obrve zabavne su koliko i šljiva na oku. Ustalilo se pravilo da obrve treba čupati samo sa donje strane, ali tako ne možete održavati oblik obrva.

Dlačice rastu na sve strane i ponekad ih, sve dok u tome ne preterate, možete počupati i sa gornje strane.

Ne šišajte ispucale vrhove kod kuće

Iako bi mnogi frizeri i stilisti voleli da je tako, da se šišate samo u frizerskim salonima i redovno za to davati novac, nema nikakve štete u tome da vrhove malo skratite i kod kuće.

Međutim važno je da pritom koristite naoštrene makaze jer će one tupe samo pogoršati stvar.

Jak karmin ne ide uz "smokey eyes" i obrnuto

Definitivno možete nositi "smokey eyes" sa dugim trepavicama i upečatljivim ružem, ali ključ je da ne preterate sa senkom. Sve dok se vaše oči i usne međusobno ne bore, izgledaćete sasvim primamljivo.

Nokti na stopalima i rukama moraju biti iste boje

Zamislite samo kako bi život bio dosadan da se sve slaže jedno sa drugim! Ako se nokti na vašim nogama i rukama ne podudaraju, to ne znači da izgledate kao devojčica koja se previše zaigrala.

Štaviše, poigrajte se bojama i različitim lakovima!

Zapamtite, kad su u pitanju pravila koja treba prekršiti, glavni je cilj da se zabavite i pritom ugodno osećate u svojoj koži.

Izvor: B92

Pogledajte još