Otkazan Madonin koncert u Zagrebu!

Iako su ulaznice za koncert bile u prodaji i to po cenama od 230 kuna za gornji deo severne tribine pa sve do vrtoglavih 1.790 kuna za vip ložu, Madonna će ipak i ovog puta na svojoj turneji zaobići Hrvatsku. Hrvatsku je Madonna zaobišla i na svojoj prethodnoj turneji "Sticky & Sweet Tour" iz 2008. godine, kad se takođe najavljivao njen dolazak u Zagreb.

Promoteri Adria Entertainment i Live Nation su potvrdili da je Madonnin koncert, prvotno zakazan za 11. jun, otkazan zbog logističkih razloga.
"Nesumljivo nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani", poručili su, dodajući: "Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se iznos vratiti na njihove kartice. Oni koji su svoje ulaznice kupili u prostorijama Adrie Entertainment, nezavisno od načina plaćanja, povraćaj novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mestu - u prostorijama Adrie Entertainment".

Pogledajte još