Grant zadovoljan igrom, Stamenković rezultatom

"Nisam zadovoljan rezultatom, ali igrom i naporima jesam. Moji igrači su se dobro borili i uložili veliki napor da postignu pogodak, ali fudbal je igra golova a mi ga nismo dali", kazao je Grant.

Partizan je danas na svom stadionu u 17. kolu Super lige igrao nerešeno bez golova i sada ima šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Sloboda 0:0

Po završetku meča navijači Partizana sa istočne tribine gađali su izraelskog stručnjaka upaljčima i drugim predmetima, a Grant je rekao da razume njihovo nezadovoljstvo.

"Navijači su u pravu, znam da nisu srećni zbog rezultata. Celu utakmicu su nas odlično podržavali, rezultat jeste najbitniji ali je potrebno da se ispoštuje i napor igrača", kazao je Grant.

On je ocenio i da taktička postavka igre nije presudno uticala na rezultat meča.

"Ne mora da znači da je bolje igrati sa dva ili više napadača, mi smo igrali sa jednim i sa dvojicom pa nismo dali go, to ništa ne znači", kazao je Grant.

(old_image)

Trener Slobode Ljubiša Stamenković zadovoljan je rezultatom i bodom koji su osvojili gosti iz Užica.

"Nismo odigrali utakmicu na nivou jer Partizan ima ogroman kvalitet za naš fudbal. Mi smo, čak, hteli da pobedimo, ali su oni jednostavno prejaki. Dobro smo se borili i uzeli važan bod"
, kazao je Stamenković.

On je dodao i da je sve što je pratilo utakmicu bilo za 10, osim trenera Partizana Grnata koji nije želeo da mu "pruži ruku".

"Nije mi jasno zašto Grant nije prišao da mi pruži ruku, ako se tako radi u Evropi, meni se to ne sviđa", dodao je trener Slobode.

Grant je objasnio da kolegi iz Slobode nije pružio ruku jer ga nije prepoznao.

"Ne znam ko je njihov trener, i mnogi su skočili da mi pruže ruku i ja jednostavno nisam mogao da ga prepoznam. Uvek pružam ruku kolegi i Stamenković može da dođe kod mene u kancelariju i ponudiću mu piće"
, rekao je Grant. Beta

Pogledajte još