Amadeus snimili spot u katedrali u Zrenjaninu! FOTO

Spot je sniman na više lokacija; neki kadrovi ekranizovani su u BiH, ali oni najatraktivniji snimljeni su u velelepnom objektu zrenjaninske katedrale!

POGLEDAJ I: Amadeus bend novi spot - FOTO

Sjajna ekipa koja stoji iza visokobudženog spota „Ostaviću sve“, Visual Infinity, ovog puta je prevazišla sebe, te nema sumnje da će i ovaj video nadmašiti prethodni, urađen za pesmu „Nije svejedno“.

Naime, spot je potpuno u stilu matrixa, zbog čega su korišćeni specijalni efekti, do sada neviđeni u našoj video produkciji!

Priča govori o muškarcu koji, ostavljajući porodicu, doživljava nesreću i od tada svoju ljubavnicu traži i posećuje kao anđeo. Uloga anđela dodeljena je rukometašu Milanu Kajtezu, a kako bi scene bile što uverljivije, za njega su napravljena i specijalna mehanička krila. Svi članovi benda prate radnju kao vesnici smrti, nemo posmatrajući život ljubavnice, koju igra džez balerina Tijana Daić“, napominju Amadeusovci.

Najzahtevniji zadatak ipak je imao anđeo, jer je scene letenja morao da odradi zakačen na plafon zrenjaninske gradske kuće.

Odmah po završetku snimanja, Amadeusovci se vraćaju koncertnim aktivnostima u Srbiji, ali i gostovanjima po evropskim prestonicama, gde u organizaciji njihovog dugogodišnjeg menadžera Viktora Stanislavova, vlasnika čuvenog ciriškog kluba „Elite“ , promovišu svoj šesti studijski album.

Uprkos gustom rasporedu, popularna petorka i dalje će pomagati ugroženim licima, a sledeći objekat koji će grupa Amadeus posetiti je Dom u Zvečanskoj.

Pogledajte još