Pazarci: Gađali nas kao glinene golubove

Pristalice rada su pravom "baražnom paljbom“ zasuli oko 250 pristalica Novog Pazara, a jedan od očevidaca tih nemilih scena kaže:

POGLEDAJ VIDEO: Radovci i Torcida razmenjivali kamenice

- Čim je završeno prvo poluvreme, zasuli su nas kamenicama, bakljama i topovskim udarima. Sve je to trajalo kao večnost, dugih 10 minuta, bili smo poput „glinenih golubova“, potpuno nezaštićeni. Pokušali smo da uzvratimo i da se na bilo kakav način odbranimo, ali nije bilo načina, pošto smo se nalazili na nivou tribina ispod tih huligana. Sad kada se svega setim, sve je moglo da ima i mnogo tragičniji epilog. Ovako, tri naša navijača su lakše povređena, dok je četvrti odvežen u Urgentni centar, gde su mu povrede glave sanirane sa tri kopče.

(old_image)

U dogovoru sa vođama navijača napustili su, iz bezbedonosnih razloga, stadion nekoliko minuta pre završetka utakmice.

- Ne znam čime smo ovo zaslužili. Radovci su definitivno zaboravili na naše gostoprimstvo od prošle godine. Nemam reči da opišem razočaranje preživljenim u Beogradu. Mi smo otišli samo sa željom da pomognemo našim fudbalerima, a evo kako smo dočekani - rezignirano zaključuje jedan od navijača Novog Pazara, svedok svih nemilih scena.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još