Jelena Karleuša: Srbija nije zaslužila Đinđića

"O razumevanju...o tome i da ne govorim. Oko 99 odsto Srba nije ni kapiralo šta je čovek govorio. Ali zato kapiraju LAŽI, PRAZNU DEMAGOGIJU, TRULI ŠOVINIZAM, LOPOVLUK... to nekako svi kapiraju. Kako? Pojma nemam. ALI VOLUUUU TOOO KI LEBAC!" napisala je Karleuša.

Mala od skandala u tekstu pod naslovom "Izvinite, koliko ima sati" opisala je svoj susret sa pokojnim premijerom, dok je Đinđić bio gradonaćelnik Beograda, ali i jasno stavila do znanja kakav je njen stav prema svemu što se dešavalo i posle ubistva Zorana Đinđića.

"Istih onih 100.000 ljudi koje je tužno šetalo na Đinđićevom sprovodu, đipalo je malo zatim na Ušću uz taktove muzike kume ubice premijera. NIKADA SE NEĆU ODREĆI KUMA - rekla je kuma. I ne treba. Ovaj narod ima svoje heroje, svoje "majke", svoje uzore koje zaslužuje. Ovaj narod je dobio ono sto je zaslužio. Ovaj narod živi onako kako je zaslužio. Ovaj narod između Basare i Palme, zauvek glasa za Palmu", piše Jelena Karleuša.

Tog 12. marta pre devet godina Jelena Karleuša je bila na sahrani svoje bake.

"Da ne zaboravim, dva dana pre bakine (mamine mame) sahrane, na dan kad je umrla, moj tata (ondašnji načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije Dragan Karleuša, prim. nov) je došao u vidno lošem stanju. Nikad ga nisam videla da tako plače. Pogodila ga je tastina smrt. A onda se pribrao i totalno nepovezano rekao: U zemlji će se desiti velike promene. Biće sranja. Pohapsićemo ona govna (pokazujuci glavom ka Zemunu, a i naša porodićna kuća je baš tu). Jebaćemo im nanu naninu. Ukapirala sam ga na pravi način. Čisto da znate, moj otac je svakodnevno dobijao pretnje smrću od Spasojevića, koji je čak, bez problema, davao intervjue protiv mog oca. Valjda mu se zamerio što ga je uhapsio i stavio mu lisice u Parizu, nakon otmice Miškovića. Mog oca država nije pokušala da zaštiti. Urednici su to sumanuto baljezganje ubice i narko dilera stavljali na naslovne strane. Narod je svakodnevno čitao o srpskim herojima Spasojevicu, Legiji&Co., izdajniku Đinđiću, korumpiranom policajcu Karleuši, kurvi Karleuši (ovo se na mene odnosilo)...

Pogledajte još