Nedović: Molim navijače da nas ostave na miru!

"Bez ikakve potrebe se stvara tenzija i meni i klubu. Na trenera Pešića niko ne može da izvrši pritisak, jer je on taj koji donosi sve odluke. I svaka njegova odluka je najbolja. Još jednom bih zamolio sve navijače koji me prate, da nas ostave na miru. Neka ne dobaciju tokom utakmce i neka puste da stvari teku svojim tokom. To je najbolje", izjavio je Nemanja za "Novosti“.

"Ove godine sam sazreo kao igrač. Imao sam dosta razgovora sa trenerom i jednostavno sam shvatio pravo značenje košarke. Trudim se da iz treninga u trening napredujem i to u igri na obe strane terena, dakle i u odbrani, i u napadu. Ovo je neka vrsta prekretnice u mojoj karijeri. A rezultati svega onoga što radim na treninzima tek će se videti. Ova godina je mnogo zahtevnija. Prethodne sam dosta vremena provodio na parketu, igrao sam 30-35 minuta i morao sam i malo da se čuvam za igru u napadu. A ove, nema čuvanja. Kidanje u odbrani i u napadu", objašnjava Nedović i ističe da je situacija u ekipi daleko bolja od prošlogodišnje.


"Što se tiče organizacije, ova današnja priča je tri ili četiri puta bolja u odnosu na prethodne. Ma, ne mogu ni da se porede prošla i ova godina. Naravno, prošle godine je imala svojih sjajnih trenutaka, ali je bilo mnogo više onih loših. Svi se sećaju kako smo ostali bez pola ekipe pred početak Superlige, ali ostali smo zajedno, borili se do kraja… Nažalost, nismo izborili plasman u Jadransku ligu, a ko zna da smo izborili možda se sve ne bi ovako desilo. Možda Zvezda ne bi ovako stala na noge, zaživela.."

Pogledajte još