Grant: Očekujem pobedu!

"Razmišljamo pozitivno, znamo šta je naš posao. Pritisak je deo fudbala i naš cilj ostaje isti. Taj pritisak može da bude i dobra stvar jer drži ekipu fokusiranu na ono što želi da uradi", rekao je Grant novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

OFK dočekuje Partizan u sredu od 14.30 na Omladinskom stadionu, a Izraelac je ocenio da sve ekipe u Srbiji protiv Partizana postavljaju drugačiju taktiku.

"Očekujem da igramo dobro i da pobedimo, hoću da vidim kako ekipa reaguje kada ima gust raspored. Do sada sam u Srbiji naučio da sve ekipe protiv Partizana postavljaju drugačiju taktiku u odnosu na onu koju obično koriste", kazao je on.

Grant je istakao da je najvažnije da se fudbaleri Partizana koncentrišu na svoju igru, a ne na igrače OFK Beograda.

"Gledao sam nekoliko utakmica OFK Beograda na snimcima, uključujući i meč sa Partizanom u prvom delu sezone, ali je ipak najvažnije da se mi koncentrišemo na svoju igru", istakao je Grant.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Sloboda 0:0

Izraelski stručnjak je rekao da će naprativi jednu ili dve promene u odnosu na prethodni meč u kojem je Partizan u subotu odigrao nerešeno 0:0 sa Slobodom.

"Znam ko će da igra, ali to još nisam saopštio igračima. Napraviću jednu ili dve promene u odnosu na subotu. Nastaviću da spremam dve formacije za utakmicu, što je mnogo važno", kazao je Izraelac.

POGLEDAJ VIDEO: Huligani napali Lazara Markovića

Grant je ocenio da 18-godišnji Lazar Marković spreman za meč posle incidenta koji se desio posle utakmice sa Slobodom.

"Marković je dobro radio na treninzima, ali ne treba zaboraviti da je još mlad. Rekao sam mu da mora da se nosi i sa dobrim i lošim stvarima u fudbalu, iako je ono što se desilo za svaku osudu", zaključio je Grant.

Beta

Pogledajte još