fbpx

Lavolpe: Nismo uspeli da realizujemo svoje šanse

GELZENKIRHEN, 21. juna 2006. (Beta-Rojters) - Selektor Meksika Rikardo Lavolpe izjavio je posle utakmice s Portugalom,  i poraza od  2:1, da njegov tim nije uspeo u dovoljnoj meri da realizuje svoje prilike na utakmici.
"Verujem da je naš osnovni problem relizacija. Imali smo penal i nismo ga iskoristili. Imamo napadače koji su nam potrebni, dolazimo do protivničkog golmana ali moramo da koristimo naše prilike", rekao je Lavolpe.
Meksiko je u drugom poluvremenu igrao sa 10 igrača jer je posle drugog žutog kartona koji je dobio zbog simuliranja u kaznenom prostoru isključen Luiz Perez. Pored toga, penal koji je dosuđen za Meksikance napadač Omar Bravo nije iskoristio.
"Igrali smo dobro. Mislim da smo bolje kontrolisali loptu od našeg protivnika", kazao je Lavolpe i dodao da je svakom treneru najteže da reši kako da ekipa igra efikasnije i postiže golove.
Kapiten Meksikanaca Rafael Markez složio se sa svojim trenerom da mnoge šanse nisu iskorišćene i dodao da je njegovom timu nedostajalo i malo sreće.
"Imali smo toliko prilika koje nismo uspeli da realizujemo. Nažalost izgubili smo, ali ipak, zbog broja bodova idemo dalje", rekao je Markez i dodao da će tim raditi narednih dana na poboljšanju realizacije u napadu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.