Moje vreme dolazi

TOKIO, 16. septembar 2008. (Beta) - Druga teniserka sveta Jelena Janković izjavila je da je pobeda na Grand slamu turniru za nju samo pitanje vremena.

U intervjuu agenciji Rojters u Tokiju Janković je rekla da je njen cilj pobeda na Grand slem turniru. "Bila sam broj jedan na svetskoj listi. To je nešto što niko ne može nikada da mi oduzme. To će ostati u mojoj biografiji do kraja mog života. Ali sada hoću da ostvarim sledeći korak", rekla je on.

Jelena Jovanović je kratko bila najbolje plasirana igračica sveta, dok joj tu poziciju nije oduzela Amerikanka Serena Vilijams posle pobede u međusobnom duealu u finalu US Opena.

"Bila sam jednaka sa Serenom. Znam šta da radim da je pobedim. Sledeći put. To nije bio moj poslednji Grand slem. Moje vreme dolazi", rekla je Janković. "Imala sam puno šansi da pobedim Serenu, i (krajnji ishod) je očigledno razočaravajući, ali kad pogledam unazad bile su to dve sjajne nedelje", dodala je 23-ogodišnja teniserka u intervjuu datom pred početak Pan Pacifik opena u Tokiju, na kome je postavljena za prvog nosioca.

Pogledajte još