Big Snow Kop - zabava od jutra do sutra

Već od ranog jutra i buđenja na wake up stejdžu, do obilaska planine preporučenom rutom, zastajanja na Snowboard Jam-u, preko učešća u sportskim aktivnostima - bilo da je takmičenje u spustu bobom, skijanje, vožnja borda ili praćenje međunarodnog takmičenja u novom snowboard parku, dan na Big Snow Kop festivalu će biti veoma dug.

U okviru dnevnog muzičkog programa festivala, posetioci mogu uživati u nekom od etno stejdževa uz najbolju nacionalnu kuhinju, đuskati na snegu ispred glavne dnevne bine gde će se smenjivati popularni Dj-evi i predstaviti popularni klubovi ili odmarati u VIP zoni gde će muziku puštati poznate ličnosti.

Večernje zagrevanje kreće u Pubu ili na Fashion stage-u na gde će ljubitelji mode imati priliku da pogledaju i odabrane revije, dok je prava “poslastica” sa glavnim izvođačima koji nastupaju na centralnoj noćnoj bini rezervisana za početak duge noći.

Afterhour je planiran za bine popularnih klubova Mr Stefan Braun i Freestyler kao neke od opcija za najizdržljivije. A ko se sledećeg dana probudi na vreme, može se takmičiti i u paintball-u, praviti šoljicu od snega, ići u lov na Jetija... pa zabava kreće ispočetka.

Zahvaljujući last minute akciji koja traje do 15.marta u okviru koje se može rezervisati klasičan Festivalski paket (smeštaj +ulaznica od 99 evra), Party vikend paket (24. - 26.03, JAT apartmani, od 54 evra) kao i Lux paket(22.-26.03 hoteli Angella i Grand, od 160 -195), sve je manje mesta u samom centru skijališta.

Sve veći broj potvrda stiže i od glumaca, muzičara, sportista i drugih poznatih ličnosti, od kojih će većina uzeti aktivno učešće u pomenutom sportsko-zabavnom programu festivala.

Mnogi su već podržali festival a ujedno se i zabavili, pa pogledajte šta vam poručuju:

Pozitivnoj predfestivalskoj atmosferi doprinele su i same vremenske prilike na Kopaoniku. Uz organizatore koji obavljaju poslednje pripreme za muzičke nastupe na više od 10 bina, i priroda je dala svoj doprinos. Sneg koji je ponovo pao, u kombinaciji sa suncem koje obasjava planinu, svakom posetiocu festivala će omogućiti vrhunski zimski ugođaj uz vrhunsku zabavu.

Pogledajte još