Ristovski: Nismo u poziciji da kalkulišemo

"Poznajem karakter i kvalitete fudbalera Vojvodine, koje sam trenirao početkom sezone. Oni imaju pojedince koji mogu da reše utakmicu, ali nadam se da neće proraditi protiv nas", rekao je Ristovski na obraćanju novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar će u sredu od 14.30 dočekati Vojvodinu u utakmici 18. kola Super lige. Domaćin je na 15. poziciji sa 13 bodova, dok je ekipa iz Novog Sada na trećem mestu sa 32 boda.

"Mislim da će to biti tvrda i teška utakmica sa malo šansi. Zadovoljan sam sa dva remija na startu prolećnog dela, ali nismo u poziciji da kalkulišemo. Nalazimo se u zoni ispadanja i pobeda bi nam mnogo značila", kazao je Ristovski.

Trener Novog Pazara će za ovu priliku moći da računa na sve kandidate za prvi tim, osim povređenog Miloša Markovića.

"Imamo jedan prepoznatljiv koncept igre i nije bitno ko će početi utakmicu. Osim Markovića, svi ostali su u konkurenciji da budu u timu, a da li će igrati (Miloš) Bogunović ili (Admir) Kecap, (Admir) Raščić ili (Miloš) Đalac, to nije mnogo važno", ocenio je Ristovski.

Fudbalski savez Srbije je utakmicu između Novog Pazara i Vojvodine proglasio susretom visokog rizika, a na tribinama se očekuje prisustvo između 100 i 150 pristalica novosadskog kluba.

Beta

Pogledajte još