Mrzi Anđelinu Džoli više nego Srbi?! (VIDEO)

U video klipu koji možeš pogledati u nastavku, kontroverzni konzervativac i desničarski teoretičar zavere iz Teksasa - Aleks Džons reaguje na viralni film "Kony 2012" koji je snimljen sa ciljem da celom svetu obrati pažnju na brutalnog "kralja rata" u Ugandi Džozefa Konija. Takođe, posebno negativan stav ima prema glumici Anđelini Džoli. Saznaj zašto u nastavku...

POGLEDAJ: Film "Kony 2012" i saznaj više o toj kampanji koji su podržale brojne svetske zvezde

- Napravila je film o tome kako je značajan bio napad Ujedinjenih nacija na Srbiju. Obe strane su tu pogrešile, ali suština je da su UN uništile suverenu državu... - kaže Aleks Džons o Anđelini Džoli i njenoj ulozi u bombardovanju Srbije.

Nasuprot raširenom pozitivnom pogledu na film/pokret "Kony 2012", Džons tvrdi da se radi o "potpunoj prevari" i "ratnoj propagandi" čiji cilj je da opravda konflikte širom Afrike pod izgovorom "humanitarnih akcija".

Kao jednu od najviše odgovornih javnih ličnosti, Džons navodi glumicu Anđelinu Džoli nazivajući je "mršavom vampirskom ženom" i "monstrumom" koji "prodaje genocid" širom sveta. Takođe, on rediteljki kontroverznog filma "U zemlji krvi i meda" stavlja i etiketu "sramote i opasnosti za čovečanstvo" i insistira da ona bude kažnjena prozivajući je za "promovisanje" zločina na različitim lokacijama u svetu zahvaćenim sukobima.

Pogledaj video u kome Aleks Džon "bez dlake na jeziku" iznosi svoj stav o popularnoj glumici, pa prosudi ima li ovde istine ili je sve zapravo gnev jednog teoretičara zavere.

Pogledajte još