Pobeda mnogo znači Vojvodini

NOVI PAZAR, 14. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je u sredu posle pobede nad Novim Pazarom (2:1) da trijumf ima veliki značaj za njegovu ekipu.

"Pobeda je od krucijalnog značaja za nas, posebno jer je izvojevana na terenu gde domaćin ima veliku podršku svojih navijača. Pokazali smo da imamo kvalitet i karakter. Zaboraviću neke neprijatne situacije i provokacije i pripisati ih neodgovornim pojedincima, jer iz Novog Pazara nosim lepe utiske", rekao je Vukićević posle meča 18. kolu Super lige Srbije.

Utakmicu u Novom Pazaru posmatralo je oko 6.000 ljudi, a Vukićević je dodao da "bi bilo dobro da i na drugim stadionima postoji ovakva poseta".

Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi.

"Mislim da je nerešen ishod bio najrealniji. Dobro smo otvorili utakmicu i rano došli do vodjstva. Posle toga promašili smo još dve izgledne šanse što je protivnik kaznio. Duel sa Vojvodinom bio je onakav kakav sam očekivao, težak i sa malo šansi, a mi u finišu nismo uspeli da iskoristimo neke situacije i dodjemo do boda", rekao je Ristovski.

Vojvodina je u sredu slavila na Gradskom stadionu u Novom Pazaru sa 2:1, iako je domaćin poveo golom Admira Raščića u 4. minutu. Pobedu Vojvodini doneli su Petar Škuletić u 36. i Vuk Mitošević u 45. minutu.

Pogledajte još