Nastavlja se trka u Super ligi

BEOGRAD, 15. marta 2012. (Beta) - Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde nastavljaju u subotu trku za titulom prvaka Srbije, u 19. kolu Super lige, u kome će zbog kazni biti manje gledalaca nego do sada.

Četvorostruki uzastopni šampion Partizan dočekuje zahuktalu Jagodinu pred praznim tribinama, što je posledica loše organizacije i incidenata na meču sa Slobodom.

Crno-beli su u prva tri prolećna kola zabeležili samo jednu pobedu, dok je Jagodina ostvarila sva tri trijumfa i popela se na peto mesto tabele.

Partizan je imao 10 bodova prednosti u zimskoj pauzi, ali je to sad smanjeno na šest. Prvi pratilac Crvena zvezda gostuje BSK-u iz Borče, koji igra dobro u poslednje vreme.

Zvezda je na krilima tri trijumfa i prepunim tribinama u dve domaće utakmice, ali je stručni štab pokušao da umiri euforiju nastalu smanjenjem bodovne prednosti Partizana.

Trećeplasirana Vojvodina favorit je protiv Slobode. "Lale" su u prošlom kolu preokrenule i pobedile na teškom gostovanju u Novom Pazaru, dok je Sloboda izgubila kod kuće od Rada.

Spartak je neočekivano izgubio bodove u prošlom kolu protiv "fenjeraša" Metalca, a sutra će pokušati da zabeleži prvu prolećnu pobedu protiv pretposlednjeg Novog Pazara.

Pazarci dolaze bez navijača, pošto ih je Disciplinska komisija FSS kaznila zbog ispada na meču sa Radom. Sandžački tim dobro je počeo prolećni deo.

Rad će u nedelju dočekati OFK Beograd takodje pred praznim tribinama. "Gradjevinari" sa novim-starim trenerom Markom Nikolićem nižu uspehe, a nedeljni meč je okršaj sa gradskim rivalom i timom koji je iznad njega na tabeli.

Pogledajte još