Prosinečki: Moram da budem zadovoljan

"Moram da budem zadovoljan, a za Partizan ćemo popraviti neke stvari. Danas smo dobro trčali i stalno bili u dominaciji. Igrali smo dobro tokom celog susreta. Tačno je da nismo realizovali mnogo šansi, ali dali smo četiri gola", rekao je Prosinečki novinarima posle pobede sa 4:1 u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

On je dodao da ga ne brine veliki broj promašenih prilika Kolumbijca Kristijana Borhe, koji je u 70. minutu, ipak, uspeo da postigne treći gol za Zvezdu.

"Borha je mogao da postigne gol ranije. Znamo da će se pričati kako je promašivao, ali ulazio je u šanse i dao evro-gol na kraju. Ja nisam bio nervozan zbog njega i zadovoljan sam njime. Bori se, ali treba da bude smireniji u završnici"
, ocenio je Prosinečki.

POGLEDAJ VIDEO: BSK Borča - Crvena zvezda 1:4

Trener BSK-a Veličko Kaplanović kazao je da su njegovi igrači danas igrali "najlakšu utakmicu", pošto nisu imali pritisak pobede.

"Parirali smo koliko smo mogli. Nemam šta da zamerim mojim igračima. Pokušali smo da se predstavimo u što boljem svetlu. Mislim da nismo morali da primimo i četvrti gol", dodao je Kaplanović.

Strelci za Zvezdu bili su Kadu u 12, Darko Lazović u 68. i 93. i Borha u 70. minutu, dok je gol za BSK postigao Milan Vignjević u 14.

Izabranici trenera Roberta Prosinečkog narednu utakmicu igraće u sredu u 19.00, kada na "Marakanu" dolazi Partizan u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Beta

Pogledajte još