Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!

Postoji li bolji način da se sa prvim zracima sunca otrgnemo od zimske depresije i podsetimo na to šta nas sve očekuje na Tvrđavi ovog leta? Okupite svoje društvo jedno sunčano popodne na nečijoj terasi, prebrojte se i dogovorite koga iz ekipe vodite na Exit! U slavu sunca, toplih novosadskih noći i sjajnog festivalskog provoda, samo u toku mesec dana, od 19. marta do 15. aprila, imate priliku da jednog člana društva obradujete za rođendan ili da započnete zajednički fond za piće na festivalu... izračunajte šta sve možete za cenu jedne ulaznice!

(old_image)

ULAZNICE:

Promo cena: 6990 dinara

Popust za studente i

srednjoškolce: 5490 dinara

Redovna cena: 10990 dinara

I to nije sve. Za sve učesnike akcije obezbedili smo i besplatna mesta u Exit vilidžu. Proluftirajte šatore, vreće za spavanje, izvadite kupaće kostime i sunčane naočare, jer vas u Vilidžu očekuje preko osam hiljada mladih iz celog sveta na celodnevnim žurkama koje traju devet dana. Imate li snage za to?

Pravo na učešće u ovoj akciji imaju svi posetioci Exit festivala, dok su ulaznice za festival dostupne po promotivnoj ceni od 6990 dinara. Paket će moći da se kupi u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu ili online, preko sajta gigstix.com. Podsećamo da će svi oni koji kupe ulaznice do 1. aprila postati i deo Exit trajba za 2013. godinu i time naredne godine na festivalu ostvariti mnogobrojne prednosti! Više informacija o akciji „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!” možete pronaći na exitfest.org.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Pogledajte još