Dobar biznis: Iznajmi muža

U Beogradu postoji agencija "Iznajmi muža" koja posreduje između klijenta kome treba muž na (ne)određeno vreme i "muža" koji je spreman da tu ulogu odigra za najmanje 700 dinara na sat.

Šta vam treba? Ima svega, kao na pijaci, pa birajte! Muž majstor, muž kuvar, muž pecaroš, muž party domaćin, frend za izlaske, muž sveznalica, vaš muž, šoping frend.

(old_image)

Najnovija hit ponuda je: Turska kuhinja iz turske serije!

Pa taj muž prati trendove! Zamislite da vam Sulejman Veličanstveni lično sprema sarmu ili burek.

Prvo što nam pada na pamet je - ako mi treba muž majstor zašto ne bih lepo pozvala majstora? Hm, ko zna šta se iza toga krije... Možda zna nešto što "običan" majstor ne zna, ne ume, ili neće da uradi?

Agencija "Iznajmi muža", kako sami o sebi kažu, osmišljena je da pruži pomoć osobama u raznim situacijama. Usluge obavljaju agenti koji su obučeni za usluge koje pružaju, brzo, efikasno i maksimalno profesionalno.

(old_image)

Muž ili friend je maltene izašao iz bajke. Kažu da je:

- Odan i uvek nasmejan
- Slaže se sa vama u svemu
- Nikada ne kaže-zauzet sam
- Neko na koga uvek možete da računate
- Uvek počisti za sobom
- Udaljen samo jedan telefonski poziv

Muž kuvar ostaje najmanje 2 sata, a svaki započeti sat je 700 dinara.
Muž pecaroš je najskuplji - 4000 dinara! Mora da hvata zlatnu ribicu čim toliko košta.
Šoping frend i frend za izlaske najmanju koštaju - 500 dinara. Možda je "kvaka" u onom "frend", prijatelji su izgleda jeftiniji od muževa.

Nekima je smešno, drugi se sablažnjavaju, treći bi možda i da pozovu. Možda se pokaže da je iznajmljivanje muža dobar biznis - videćemo...

Pogledajte još