Fotošop "napao" Demi Mur!

Bitno je odmah na početku reći da je Demi Mur jedna neosporno lepa žena, koja čini sve da bi svoju mladost očuvala, iako je u poslednjih par meseci preživela brojne životne turbulencije. Desio joj se razvod od Eštona Kučera, pa lečenje od zavisnosti, što je sve vidno narušilo njeno zdravlje, a samim tim i izgled. Zato je jako teško poverovati da je ovo Demi danas, gledajući ove fotografije iz kampanje za kozmetiku Helena Rubinstein pararelno sa paparaco fotografijama iz svakodnevnog života (fotografija na kraju teksta).

(old_image)

Iako napornim vežbanjem zaista ima neverovatno telo, poznato je da Demi u tom trudu često i da pretera. Osim što je previše puta posetila plastičnog hirurga i što se bori sa anoreksijom, Demi je još jedna žrtva preterivanja u Fotošopu. Ovo poslednje, ipak, verovatno nije toliko njena "krivica", koliko se tim kozmetičke kompanije Helena Rubinstein malo previše "zaneo" namećući "ideal ženske lepote" u svojoj novoj kampanji.

(old_image)

Demi će u novembru napuniti pedeset godina i zašto je nekome palo na pamet da je ovako "napadne" Fotošopom? Zašto se ne desi čudo i da se u nekoj od kampanja dami dozvoli da uz kvalitetnu negu i šminku bude prirodna lepotica kakva nesumnjivo jeste?

(old_image)

Teror mladolikosti u Holivudu sada sve više potenciraju i kozmetičke kompanije. Red je da se dive Holivuda pobune!
Pogledajte još