Konačno susret Karleuše i Cece

Ovaj susret koji bi trebalo da se desi sutra, već je proglašen za jedan od najzanimljivijih na našoj estradi poslednjih godina. Kakav će ishod biti, zavisi od dokaza, odnosno iskaza, koje će folk i pop pevačica izneti pred sudijom, piše "Alo".

Optužena JK po drugi put će doći na ročište kako bi dokazala da u njenom blogu na „fejsbuku“, koje je imalo karakter otvorenog pisma. Podsećanja radi, Ražnatovićeva je podigla tužbu jer smatra da je Karleuša uvredila ne samo nju i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića već i njihovu decu.

Prvo ročište bilo je zakazano za kraj novembra prošle godine, međutim, Arkanova udovica tada nije mogla da se pojavi zbog kućnog zatvora, u kom se nalazila. Tada je advokat Miša Petrovski pred sudijom rekao da će se njegova klijentkinja pojaviti u martu pred pravosnažnim organima i obrazložiti razloge za tužbu koju je podnela.

- Koliko sam ja sam upućen u to, da, Svetlana dolazi. Za sada mi nisu javljene nikakve promene - rekao je pevačicin pravni zastupnik Miša Petrevski za "Alo", a isto je svojevremno izjavljivao i Karleušin PR menadžer Zoran Birtašević.

- Jelena se uredno odazvala pozivu, što nije slučaj s drugom stranom. Ona je osoba koja je uvek bila na strani zakona, pošten građanin ove zemlje, istaknuta javna ličnost i supruga i majka dvoje dece. Zbog toga joj je vrlo stalo da se čitava ova farsa što pre završi. Povlačenje po sudu sa Svetlanom Ražnatović, koja ima probleme sa zakonom i biografiju koju svi znaju, predstavlja uvredu za Jelenu - rečeno je tada.

Pogledajte još